Welcome in Greece
ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ KΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Welcome in Greece
 Welcome in Hellas 
 


ΑρχικήInitial Νέα Περιοδικό Back


O ΜΟΝΟΒΟΛΟΣ 2003 !

         Welcome in GreeceWelcome in GreeceWelcome in GreeceWelcome in GreeceWelcome in GreeceWelcome in Greece
O μονόβολος --------------- Αξιοπερίεργα , ανέκδοτα, αστεία που αφορούν εμάς τους κυνηγούς και όχι μόνο !!

30-12-2003    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Μεγάλη νίκη είναι για όλους τους Έλληνες κυνηγούς η εξέλιξη που πήρε το θέμα της παραπομπής της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με θέμα το κυνήγι το Φεβρουάριο. Ως γνωστόν η Ελλάδα είχε κατηγορηθεί για το ότι επέτρεπε τη θήρα ορισμένων αποδημητικών θηραμάτων κατά το μήνα Φεβρουάριο. Ενώ κατά την άποψη κάποιων ... το κυνήγι έπρεπε να σταματά 31 Ιανουαρίου. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Γεωργίας, με απόλυτη Επιστημονική τεκμηρίωση καταφέραμε να κάνουμε κοινωνούς της πραγματικότητας τους αρμόδιους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έτσι ο εμπαθής ισχυρισμός από ορισμένες αντικυνηγετικές οργανώσεις, ότι στην Ελλάδα παραβιάζονται τόσο η κοινοτική οδηγία περί προστασίας του περιβάλλοντος και των πουλιών, όσο και βασικές Ευρωπαϊκές διατάξεις περί θήρας, κατέρρευσε ως ανυπόστατη κατηγορία.Γ' ΚΟΠ !!

27-12-2003    Έγινε και η Γ Συνέλευση του ΟΚΑΔΕ. Μέσα σε πολύ δύσκολο κλίμα και με πολλές αλληλοκατηγορίες ( πραγματικά ειπώθηκαν πολλά μα πολλά πράγματα που δεν τιμούν τον όμιλο ) ! Τελικά έγινε η ψηφοφορία για ανάδειξη νέου ΔΣ.
Οι κατωτέρω είναι αυτοί που έβαλαν υποψηφιότητα και οι ψήφοι που έλαβαν , εκλέγονται οι 7 πρώτοι !
1-Φουτρής 47 ψήφοι 2-Γεωργίου 43 ψήφοι 3-Λουκάκης 42 ψήφοι 4-Γιανναράς 40 ψήφοι 5-Πονηρέας 33 ψήφοι 6-Λάππας 32 ψήφοι 7-Μαγουλάς 31 ψήφοι Παραιτήθηκε 7-Πα/σταντινάκης ψήφοι 31 8-Μολφέτας 27 ψήφοι 9-Λάμπρου Μ 22 ψήφοι 10-Πα/σταντίνου 18 ψήφοι 11-Ριζικός 16 ψήφοι!
Ο κ Μαγουλάς ισοψήφησε με τον κ Παπα/ντινάκη με 31 ψήφους και παρατήθηκε παρότι εκλέγετο !

Πειθαρχική επιτροπή: Κουράσης 54 Δούκας 51 Τσιρίκος 43
Εξελεγκτική επιτροπή: Παπουτσάνη 51 Παρασκευόπουλος 50 Χειμαριός 36 !!


27-12-2003    Το Δίκτυο των Κυνηγών "ΩΡΙΩΝ" αισθάνεται την υποχρέωση αλλά και την μεγάλη ικανοποίηση, να απευθύνει δημόσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον επιτυχή χειρισμό του θέματος της παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το κυνήγι τον Φεβρουάριο !!

27-11-2003    Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, προσφέρει το ποσό των 1000 €, για κάθε βάσιμη και ουσιώδη πληροφορία που θα οδηγεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη όσων προβαίνουν σε παρόμοιες καταδικαστέες ενέργειες. Η παράνομη αυτή «αλητεία» που κιβδηλίζει την εντιμότητα των Ελλήνων πολιτών και διαστρεβλώνει βάναυσα την εικόνα των Ελλήνων νόμιμων κυνηγών πρέπει να σταματήσει. Η παροχή πληροφοριών δεν θα πρέπει να είναι στοιχείο ανασταλτικότητας. Η παροχή πληροφοριών είναι ουσιώδης και σημαντική προσφορά !!

17-11-2003   Δυό φοβερά νέα προέκυψαν και ανακοινώθηκαν επίσημα στην εκπομπή μας σήμερα στις 15.00. Α) Πέρασε ως τροποποίηση στο νέο δασικό νόμο η διευθέτηση του θέματος των ελεγκτικών και ανακριτικών καθηκόντων των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων. Τώρα πιά εξομοιώνονται πλήρως με τους δημόσιους Δασοθηροφύλακες. Περιττό να σας πώ το τι παρασκήνιο παίχτηκε και γιατί το κρατήσαμε "μυστικό" εδώ και μερικούς μήνες. Β) Και σημαντικότερο. Η Ευρωπαϊκή επιτροπή δέχτηκε την αιτιολογία της χώρας μας (δηλαδή τη δική μας - της ΚΣΕ - και όχι των υπηρεσιακών που πολέμησαν με μανία εναντίον μας) και απαίτησε την απόσυρση της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟ. ΠΛΕΟΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!!!!1 Όπως είναι φυσικό πετάμε στα ουράνια τόσο εμείς όσο και όλοι όσοι ασχολήθηκαν στο προσκήνιο και στο ... παρασκήνιο για αυτές τις επιτυχίες. Θα καταλάβατε ίσως όσοι ακούσατε στην εκπομπή μας τον Παπαδόδημα πόσο συγκινημένος ήταν. Πριν από λίγο καιρό φαινόταν αδιανόητη αυτή η εξέλιξη. Τώρα από θέση ισχύος (ελπίζω) τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά και θά χουμε περισσότερη ουσιαστική δουλειά. ΣΤ ΚΟΜΑΘ !!

17-11-2003    Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, το δασικό νομοσχέδιο, κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η αντιπολίτευση. Από τους 286 ψηφίσαντες βουλευτές, οι 151 υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, οι 134 το καταψήφισαν και ένας (Στέλιος Παπαθεμελής) δήλωσε «παρών !!

10-10-2003    Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για τη προστασία και τη βελτίωση της άγριας πανίδας, αποτελεί η πρόσφατη τροπολογία που υπερψηφίστηκε στις 04/12 από την Βουλή σχετικά με την Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων, μετά από σχετική πρόταση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Με την τροπολογία αυτή, μπορούν πλέον οι Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων να ασκούν τα καθήκοντα τους κανονικά χωρίς κωλύματα και αμφισβητήσεις. Έχουν πλέον θεσμοθετημένα τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ελέγχους και σε μηνύσεις, να λειτουργούν δηλαδή όπως ακριβώς ένα δημόσιο όργανο που είναι αρμόδιο για την τήρηση της νομοθεσίας και την πάταξη της λαθροθηρίας ειδικότερα. Η ρύθμιση αυτή αποτελεί αναγνώριση του ρόλου της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων στην τέλεση αποτελεσματικού έργου στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και απάντηση σε όσους έχουν αμφισβητήσει το ρόλο αυτό. Ταυτόχρονα με την τροπολογία αυτή έγινε ρύθμιση των θεμάτων σχετικά με την πρόσληψη, απασχόληση και αναγνώριση των Θηροφυλάκων και μπήκε ένα τέλος σε διάφορες αμφισβητήσεις και παρερμηνείες του ρόλου τους. !!

10-10-2003    Τελευταίο Σ/Κ για την πέρδικα , ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές !!

7-10-2003    Στην γενική συνέλευση του ΟΚΑΔΕ να είστε όλοι εκεί , είναι μεγάλης σημασίας για τον όμιλο . Τετάρτη 3 και αν δεν υπάρχει απαρτία την επόμενη Τετάρτη 10 του μηνός στις 4 το απόγευμα ! !!

27-9-2003    Κοινή επιστολή του Κ.Σ.Βόλου και του "Ωρίωνα"Το κυνήγι είναι μια αρχέγονη και ταυτόχρονα σύγχρονη δραστηριότητα του ανθρώπου που ασκείται μέσα στα πλαίσια του Νόμου και της σύγχρονης επιστήμης όσον αφορά τη διαχείριση και προστασία των θηραμάτων και των βιοτόπων. Αποτελεί μαζί με άλλες δραστηριότητες της υπαίθρου, όπως το ψάρεμα, η συλλογή καρπών, μανιταριών, φυτών και βοτάνων του βουνού και του δάσους ένα δείγμα συνετούς χρήσης των φυσικών πόρων όπου οι χρήστες παίρνουν μέτρα για την διατήρηση αλλά και την αύξηση των φυσικών πόρων. Στη Μαγνησία μόνον ασχολούνται με το κυνήγι 6.000 περίπου άτομα και συνολικά στην Ελλάδα περίπου 250.000. !!

17-9-2003   H εμφάνιση των Φασιανών από τις απελευθερώσεις έχει αρχίσει να γίνετε αισθητή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας !!

17-9-2003   Η χρονιά δείχνει να προχωράει πολύ καλά για όλα τα θηράματα , Οι πέρδικες πάντα πολλές αλλά και δύσκολες , οι μπεκάτσες μπαίνουν συνέχεια και πάνε πια στα μέρη τους , οι φάσες πολλές και σε μερικές περιπτώσεις πάρα πολλές , τσίχλες παντού και σε μεγάλους αριθμούς , τα υδρόβια φάνηκαν , λαγός και γουρούνι καλά κρατούν και συνεχείς επιθέσεις από ορτύκια σ' όλη την Ελλάδα σχεδόν !!

27-8-2003   Ο ΟΚΑΔΕ πάει σε γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες κλπ τον Δεκέμβριο 4 η 10 Τετάρτη 4μμ !!

17-8-2003   Ενημερωτική εισήγηση πραγματοποίησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) σε υπαλλήλους των δασικών αρχών και θηροφύλακες της Κρήτης. Η ΚΟΜΑΘ, μετά από απόφαση του Δ.Σ. ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης για να παραστεί με ειδική παρουσίαση σε σεμινάριο για την προστασία του Γυπαετού.!!

17-8-2003   Αλλαγές στον Πλανήτη λόγω της μεταβολής του κλίματοςΟρισμένες από τις μεγαλύτερες λίμνες του κόσμου συρρικνώνονται και μερικά από τα υψηλότερα βουνά κονταίνουν, αποκαλύπτει η τελευταία έκδοση του Παγκόσμιου Ατλαντα των "Times". Πολλοί επιστήμονες αποδίδουν το φαινόμενο της συρρίκνωσης των λιμνών στις κλιματικές μεταβολές, στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και στην εντατική άρδευση, το άλλο φαινόμενο, η συρρίκνωση των ορεινών όγκων είναι κάτι που δύσκολα εξηγείται. Ο αρχισυντάκτης της έκδοσης του Ατλαντα και πρόεδρος της Βρετανικής Χαρτογραφικής Εταιρείας, Μικ Ασγουορθ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου..!!

10-8-2003   Ο νόμος που ίσχυε επί 66 χρόνια για το κυνήγι στην Τουρκία τελικά άλλαξε με πολλές καινοτομίες και με δομή που στοχεύει στη διατήρηση της κυνηγετικής δραστηριότητας και στην ισορροπία της άγριας ζωής.!!

10-8-2003   Το Δίκτυο των Κυνηγών "ΩΡΙΩΝ" και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου σας προσκαλούν στην Ενημερωτική εκδήλωση για την περιοχή οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου - Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2003 και ώρα 5.30 .μ.!!

7-8-2003   Πολλά εξώδικα στέλνει το ΔΣ του Κ Σ Αιγάλεω , επίσης τώρα τα έχει βάλει και με τον 1ον Κ Σ Αθηνών γιατί άφησε λέει… παράνομα πέρδικες τσούκαρ στο Σχιστό !!

7-8-2003   Τίποτε δεν είναι εξασφαλισμένο «δια βίου» . Το κυνήγι χρειάζεται συνεχή αγώνα και συσπείρωση στις Κυνηγετικές οργανώσεις μας !!

17-7-2003   Εγκαταστάθηκαν οι βιοακουστικοί σταθμοί ! Με ένα ακόμα επιστημονικό "όπλο" που μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό στη συλλογή στοιχείων για την υπεράσπιση του κυνηγίου στη χώρα μας, εξοπλίστηκε η Δ΄ΚΟΣΕ. Συγκεκριμένα, οι επιστημονικοί συνεργάτες και οι θηροφύλακες της Δ΄ΚΟΣΕ εγκατέστησαν ήδη 5 σύγχρονους βιοακουστικούς σταθμούς σε αντίστοιχες τοποθεσίες της Στερεάς Ελλάδας, για την συστηματική παρακολούθηση των μεταναστευτικών κινήσεων της τσίχλας από και προς τη χώρα μας.!!

17-7-2003   Αρχαία εναντίον θήρας ! Καινούργιος νόμος του οποίου η στενή … εφαρμογή για τους αρχαιολογικούς χώρους υποσκάπτει το κυνήγι στη χώρα μας !!

14-7-2003   Ο νέος νόμος περί δασών ! κάθε νόμιμος έλληνας πολίτης που δεν καταπάτησε κάποια έκταση , τώρα βλέπει τον δίπλα του που το έκανε και καταπάτησε ένα οικόπεδο σε μία δασική περιοχή να νομιμοποιεί την καταπάτηση από το ίδιο το κράτος , δίνοντας του ένα άλλο κρατικό οικόπεδο σε μη δασική περιοχή για να φύγει από αυτή που καταπάτησε και είναι δασική…. !!

1-7-2003   Αποτελεσματική η φύλαξη του θηραματικού μας πλούτου από την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας. Αποτελεσματικοί ήταν οι Ομοσπονδιακοί Φύλακες Θήρας της Ομοσπονδίας μας στο έργο τους για την προστασία του θηραματικού μας πλούτου αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα !!

28-6-2003    Ο καιρός βοηθάει όσους ασχολούνται ακόμη με τις πέρδικες . Τα πράγματα βέβαια έχουν δυσκολέψει πολύ , τα πουλιά είναι πονηρεμένα και με το παραμικρό χύνονται σε μέρη στα δύσκολα , σχεδόν απάτητα , αλλά οι πληθυσμοί τους καλά κρατούν !!

28-6-2003    Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής του Συνασπισμού κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θήρα» της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, στον ΧΡΗΜΑ FM. Οι καταγγελίες του κ. Λαφαζάνη για άδειες του Υπ. Γεωργίας περί σύλληψης, αιχμαλωσίας και εμπορίας ειδών άγριας πανίδας προβλημάτισαν τους ακροατές. Ο κ. βουλευτής θεωρεί πως το Υπουργείο ουσιαστικά προέβη σε διαδικασία εμπορευματοποίησης της άγριας πανίδας, δίνοντας άδεις για συλλογή 90 είδη ερπετών και αμφιβίων, αρκετά από τα οποία είναι ενδημικά και απειλούμενα, προστατεύονται μάλιστα από αρκετές διεθνείς συμβάσεις. «Η ελληνική φύση βορά στην κερδοσκοπία» είπε χαρακτηριστικά. !!

17-6-2003    Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στα πλαίσια βελτίωσης και εμπλουτισμού των Καταφυγίων Άγριας Ζωής της περιφέρειάς της πραγματοποίησε απελευθερώσεις ατόμων αγριόχοιρων σε επιλεγμένες θέσεις, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 108603/3926/28-8-2003 διαταγή του Υπουργείου Γεωργίας. !!

1-6-2003   Οι εμφανίσεις της βασίλισσας του δάσους , άρχισαν να γίνονται συχνότερες σιγά σιγά και σε περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας !!

17-5-2003    Επίσης εμφανίστηκαν σχεδόν παντού , πολλές μα πολλές τσίχλες , Φάσες σε μικρότερα μεγέθη κάνουν και αυτές αισθητή την παρουσία τους , πάντα σε συνάρτηση με τον καιρό !!

17-5-2003    Μεγάλα προβλήματα στην Γενική συνέλευση του ΚΟΕ , κατάληξη η παραίτηση ορισμένων μελών του ΔΣ του ομίλου , έπονται νεώτερα προσεχώς !!

17-5-2003    Ο αγώνας του ΟΚΑΔΕ στο Καρπενήσι στο όρος Βελούχι ήταν από τους πιο όμορφους από πάσης απόψεως , θηράματος , σκύλων , ανθρώπων και καιρικών συνθηκών !!

15-4-2003   Σύμφωνα με το άρθρο 13 του νέου αρχαιολογικού Νόμου 3028(ΦΕΚ 153/Α/28-6-2002 , η θήρα στους αρχαιολογικούς χώρους επιτρέπεται μετά από άδεια που χορηγείται με απόφαση του Υπουργού πολιτισμού. Κυνηγετική Οµοσπονδία Πeλοpοννήσου !!

15-4-2003    Με μεγάλη οργή πληροφορηθήκαμε τις εγκληματικές ενέργειες ορισμένων ανεκδιήγητων συνανθρώπων μας που με περισσή ευχαρίστηση γέμισαν δασικές περιοχές του Άργους και της Κορίνθου με φόλες με αποτέλεσμα να θανατωθούν τα κυνηγετικά σκυλιά που συνόδευαν τους κυνηγούς στην κυνηγετική τους εξόρμηση. Ο τραγικός απολογισμός από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου ήταν: Περιοχή Άργους: Κεφαλόβρυσο, Φρουσούνα, Αλέα, 28 νεκρά σκυλιά, Αρχαία Μυκηνών 8 νεκρά σκυλιά, Άγιος Στέφανος 4 νεκρά σκυλιά, Κόκλα 2 νεκρά σκυλιά, Ζαχαριά 3 νεκρά σκυλιά, Αγριλίτσα, Ζαλάτι, Βούστι 8 νεκρά σκυλιά Κουτσοπόδι 4 νεκρά σκυλιά. Περιοχή Κορίνθου (περιοχές πρώην καταφυγίου Νυφίτσας). Τουλάχιστον 20 νεκρά σκυλιά. !!

7-4-2003   Η παρουσία των περδίκων παραμένει καλή , αλλά τα πουλιά έχουν πονηρευτεί πια και είναι αρκετά δύσκολο να θηρευτούν !!

7-4-2003    Αυξάνεται η παρουσία των μπεκατσών στην Β Ελλάδα , επίσης εμφανίστηκαν τσίχλες και Φάσες !!

17-3-2003    Νέο αντικυνηγετικό παραλήρημα από το Μετρόραμα! H κ. Ασπασία Κιάσα !!

17-3-2003    Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΟΚΑΔΕ , επιλογή εθνικών , έκθεση εκτροφής και αγώνας ορεινής πέρδικας στο Βελούχι !!

1-3-2003    Αμερικανός οικολόγος κατάφερε να κατασπαραχτεί αυτός και η βοηθός του ,από τις αρκούδες που τόσο αγαπούσε και κατέγραφε την ζωή τους στην Αλάσκα. Αυτό γιατί δεν άκουσε τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρμοδίων αρχών της περιοχής . Επίσης έγινε αιτία να θανατωθούν δύο αρκούδες εξ αιτίας του γεγονότος αυτού !!

1-3-2003   Συνεχίζονται οι επιθέσεις αρκούδων στην Πίνδο. Κτηνοτρόφος παππούς αναγκάστηκε να βάλει πέτρα στο στόμα της αρκούδας για να αποφύγει τα χειρότερα όταν προσπάθησε να προστατέψει την στάνη του !!

17-2-2003    Την Δευτέρα αυτή έγινε συνάντηση γνωριμίας μεταξύ ΚΣΕ , ΔΚΟΣΕ , των webmaster ιστοσελίδων για το κυνήγι και του Ωρίωνα . Ήταν μία όμορφη βραδιά με πολλά εδέσματα και κυνηγετικά ,προσφορά της ΔΚΟΣΕ η οποία θα ωφελήσει τον περαιτέρω αγώνα για τον κοινό σκοπό όλων μας το ΚΥΝΗΓΙ !!

17-2-2003    Αγώνες διοργανώνει ο όμιλος Ντράτχααρ στην Ανθήλη . !!

17-2-2003    Γενικός παρατηρείται μία ησυχία στα περάσματα , πολύ λίγα ορτύκια έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα . Οι συναντήσεις δε με τις μπεκάτσες είναι σε συνεχή αύξηση ! Το δε κυνήγι της πέρδικας έχει δυσκολέψει πολύ , λόγο ότι τα πουλιά πια είναι φοβισμένα και πολύ ανήσυχα , εκτός μικρών εξαιρέσεων !!

7-2-2003   Πολλές οικολογικές οργανώσεις από τις πιο γνωστές με χιλιάδες μέλη λειτουργούν με δικαίωμα ψήφου το πολύ μία δεκάδας ανθρώπων μόνο από τις χιλιάδες μελών , διαχειρίζονται δε δισεκατομμύρια από ευρωπαϊκά και τοπικά κονδύλια ! Μερικές WWF, GREENPEACE, ΠΑΚΟΕ, Αρκτούρος , Ε Μ Π Μεσογειακής Φώκιας κλπ !!!

7-2-2003    O Κ Σ Σιδηροκάστρου και περιφέρειας η Θεά Άρτεμις προσκαλεί όλους τους κυνηγούς της Ελλάδας στην γιορτή των πουλιών στις 5/10 Κυριακή στο λιμανάκι του Λιμνοχωρίου στο ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης. Θα γίνει περιήγηση και παρατήρηση των πουλιών της περιοχής με κιάλια!!

17-1-2003   Έγκυρες πληροφορίες που διασταυρώθηκαν λένε ότι φάνηκαν οι μακρομύτες χτυπήθηκαν τρεις στα ψηλά , Βόρεια Δυτικά !!

17-1-2003   Μάχη και δικαίωση , για μία κόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι, για την κυνηγετική κοινότητα της χώρας , "χαμένη μάχη " είναι μόνο η μάχη που δεν έχει δοθεί . Η Δ ΚΟΣΕ πέτυχε την άρση της απαγόρευσης στη περιφέρεια Καρπενησίου !!

7-1-2003    Μία πολύ καλή χρονιά για την πέρδκα η φετινή, όπως φαίνεται από τις συναντήσεις και το αποτέλεμα αυτών !!

7-1-2003    Επιστημονικές μελέτες για την πέρδικα και τον λαγό, η Ζ' Κ Ο Θεσσαλίας μετά από διαγωνισμό σε καθηγητές της Δασολογικής Σχολής του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης !!

1-1-2003    Επιτροπή της περιφέρειας διερευνά τα οικονομικά πεπραγμένα του ΚΣ Αιγάλεω !!

1-1-2003   Τράπεζα Πειραιώς , δεν γνωρίζαμε , δεν οιοθετούμε . Με επιστολή της πρός τον πρόεδρο της ΚΣΕ, η τράπεζα αποστασιοποιήθηκε και διά της επισήμου οδού από το αντικυνηγετικό δημοσίευμα του ΟΙΚΟΥ της Καθημερινής !!


© Giorgio Peppas

Top
E-mailme - Giorgio Peppas
Webmaster