Welcome in Greece Welcome in Greece

 

Welcome in Greece

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ
DSLR
................
...............
...............

HomeInitial    HomeBack    HomeVideo
.


   Μirrorless φωτογραφικές μηχανές ...   Με αφορμή την συνεχή παρουσίαση των διαφόρων νέων mirrorless, αναρωτιέμαι το μέλλον αυτής της ραγδαία αναπτυσσόμενης κατηγορίας μηχανών.

Η εξάπλωσή τους στους κατασκευαστές είναι εντυπωσιακή (Sony , Olympus , Panasonic , Fuji , Pentax) και οι πωλήσεις τους επίσης.

Σιγά σιγά αρχίζουν και δημιουργούνται και υποκατηγορίες :
-Nex C3 , Panasonic gf3 , Olympus epl3 για τους πρώην χρήστες compact που θέλουν να ανέβουν σκαλοπάτι.
-Nex7 , Fuji X100 , Olympus ep3 & MD-O , Panasonic G3 & GH2 & GH3 για τους Dslr enthusiasts χρήστες κλπ.
Έχω την υποψία ότι μόλις μπούνε και οι 2 μεγάλοι στο κόλπο (Canikon) η πίεση που θα ασκηθεί στις Dslr ίσως οδηγήσει στην σημαντική μείωση των πωλήσεών τους .
Η μείωση αυτή θα είναι αποτέλεσμα της στροφής σημαντικού αριθμού απαιτητικών ερασιτεχνών χρηστών πρός τις mirrorless , οπότε οι πωλήσεις των dslr θα περιοριστούν μόνο στους επαγγελματίες κατά κύριο λόγο.

<ΟΛ> -Θα υπάρξει άραγε ποτέ πλήρη αντικατάσταση τους από τις mirrorless;
-Θα έχουμε την οριστική απομάκρυνση του καθρέφτη από τις μηχανές;

Έχω την εντύπωση ότι εκεί οδηγούμαστε αφού το ηλεκτρονικό σκόπευτρο έχει αρχίσει και δείχνει τα δόντια του(Μεγάλη ανάλυση και refresh rate,περισσοτερες πληροφορίες,καλύτερο σε νυχτερικη σκόπευση) και απομένει μόνο η εστίαση που λογικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα υπάρξει κάποιο σύστημα ανώτερο του phase-detection των dslr. Τι λέτε, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω;

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να πάρετε το καλύτερο από τις φωτογραφίες σας.

Οι έξυπνες ρυθμίσεις μας κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά για σας - επιτρέποντάς σας να βελτιώνετε τις φωτογραφίες σας σε εικόνες με επαγγελματικό στιλ σε δευτερόλεπτα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!
Ειδικά φωτογραφικά εφέ στα χέρια σας: Τα καλλιτεχνικά φίλτρα σας βάζουν στη θέση του καλλιτέχνη δημιουργού.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ;
Από την εικονα με ευκρίνεια, στην εικόνα με θαμπό φόντο, και στη εικόνα με ζωηρά χρώματα - οι mirrorless δίνουν εξαιρετική οπτική ποιότητα με τα ίδια επαγγελματικά προσόντα, όπως φωτογραφικές μηχανές SLR. Μην αφήσετε το μικρό της μέγεθος να σας ξεγελάσει!

ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Όλοι οι διαφορετικοί φακοί στην ευρεία γκάμα οι miracles έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: όλοι παράγουν εντυπωσιακές λήψεις με το βάθος πεδίου και τέλεια ευκρίνεια pixel η οποία είναι συνήθως δυνατή μόνο με επαγγελματικές λήψεις.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΚΟ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
Όποιο και αν είναι το ενδιαφέρον σα mirrorless - είτε πρόκειται για close-up ή για λήψη ευρείας γωνίας, macro ή fisheye - οι έχει το κατάλληλο οπτικό εργαλείο για να αποτυπώσει ακριβώς το είδος της λήψης που ψάχνετε

.

Top

© Giorgio PeppasWelcome in Greece

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ
...............
...............
...............